De week van het WestlandHart is geannuleerd. Meer informatie vindt u hier.

< Home

Rondleiding LMC chrysanten

De inschrijving voor deze activiteit is gesloten.

Rondleiding LMC chrysanten

Leen Middelburg Chrysanten biedt het hele jaar door een breed scala aan chrysanten. Een milieuvriendelijke teelt en assimilatiebelichting resulteert in een groot aanbod en een constante en goede kwaliteit chrysant.

Tijdens een rondleiding op de kwekerij bij LMC chrysanten kunt u het gehele teeltproces bekijken. Van het stek poten in de volle grond in de kas, het opkweken van de chrysant en de handelingen welke nodig zijn voor de gewasverzorging tot het opbossen van de chrysanten in de schuur. Hier ziet u wat er allemaal komt kijken voordat een bos chrysanten op tafel staan!

Wij zien u graag tijdens de rondleiding.

Datum: dinsdag 17 maart 2020

Tijd: 10.30 - 12.00 uur

Adres: 2676 CL Maasdijk, Oranjepolderweg 24 - Klik hier voor routebeschrijving.


Aanmeldingsformulier
"Rondleiding LMC chrysanten"


Het is niet mogelijk om een tweede persoon via het vraag/opmerkingen veld aan te melden, gebruik hiervoor het aanmeldingsformulier nogmaals.

Uw gegevens

* Voornaam:
* Achternaam:
* E-mailadres:
* E-mailadres controleren:
* Telefoonnummer:

Waar bent u actief als vrijwilliger?

* Naam organisatie:
* Plaatsnaam:
Vraag / opmerking

Wilt u nog een vrijwilliger opgeven vult u dan nogmaals het inschrijfformulier in, personen die extra worden opgegeven via het opmerkingen veld worden niet verwerkt.Software error:

DBD::mysql::st execute failed: Unknown column 'TABLE_ID' in 'field list' at /home/html/cgi-bin/lib/itworx/v1/API.pm line 164.

For help, please send mail to the webmaster (info@webmark.hu), giving this error message and the time and date of the error.