Terug naar home Naar de website van Uitblinker Westland

< Home

Escapebus 18 maart 18.30 uur

De inschrijving voor deze activiteit is gesloten.

Escapebus 18 maart 18.30 uur

Het is 15 augustus 1963, jullie zijn bandleden uit een bekende Rock ’N Roll band uit Amerika. De band is in deze bus op tournee in eigen land. Na 36 uitverkochte shows, zijn jullie vanuit San Francisco onderweg naar Las Vegas, voor het laatste spetterende optreden. De bus rijdt door Death Valley en al uren is er niemand gepasseerd. Plotseling komt de tourbus noodgedwongen tot stilstand… Een zwarte Chevy Van staat, voor de bus, dwars op de weg stil. Op het moment dat de bus stilstaat, vliegen er 4 gewapende overvallers uit de auto en stormen de bus binnen. De buschauffeur wordt gegijzeld en de koffer met geld, van alle optredens, wordt gestolen. De bus wordt op slot gedraaid… Aan jullie de opdracht om binnen 1 uur uit de bus te ontsnappen en dit avontuur te overleven.

Datum: woensdag 18 maart 2020

Tijd: 18.30 - 20.30 uur

Adres: 2678 NJ De Lier, Van Wijklaan 2 - Klik hier voor routebeschrijving.


Aanmeldingsformulier
"Escapebus 18 maart 18.30 uur"


Het is niet mogelijk om een tweede persoon via het vraag/opmerkingen veld aan te melden, gebruik hiervoor het aanmeldingsformulier nogmaals.

Uw gegevens

* Voornaam:
* Achternaam:
* E-mailadres:
* E-mailadres controleren:
* Telefoonnummer:

Waar bent u actief als vrijwilliger?

* Naam organisatie:
* Plaatsnaam:
Vraag / opmerking

Wilt u nog een vrijwilliger opgeven vult u dan nogmaals het inschrijfformulier in, personen die extra worden opgegeven via het opmerkingen veld worden niet verwerkt.