Hoe werkt het?

Aanmelden en nomineren

Alle organisaties en verenigingen waar vrijwilligers actief zijn, komen in aanmerking voor de vrijwilligersprijs WestlandHart. Iedereen kan een vrijwilligersorganisatie aanmelden via deze website. Uit alle aanmeldingen nomineert de onafhankelijke jury vier organisaties. 

De vier genomineerde organisaties zijn eigenlijk allemaal winnaars. Zij ontvangen een geldbedrag van € 2.500 en een promotievideo. Het mooie bedrag kunnen zij bijvoorbeeld uitgeven aan een waardering voor hun vrijwilligers, het werven vrijwilligers of iets anders voor de organisatie! 

Hoe kan een organisatie een WestlandHart winnen?  

Het WestlandHart wordt jaarlijks uitgereikt in twee categorieën, een juryprijs en een publieksprijs. De vakjury kiest uit de vier genomineerden vrijwilligersorganisaties een winnaar. Deze organisatie wint de juryprijs. De publieksprijs wordt uitgereikt aan de genomineerde organisatie die het meeste publieksstemmen* krijgt. Deze winnaars ontvangen naast het geldbedrag ook het beeldje van WestlandHart. Een bijzonder kunstwerk dat zij een mooie plek mogen geven in hun organisatie.

Publieksstemmen

Nadat de genomineerde organisaties bekend zijn, kunnen ook inwoners van Westland op hun favoriete organisatie stemmen. Wie de meeste stemmen krijgt van het publiek, wint de publieksprijs.

Deadline

Stem voor woensdag 17 mei op uw favoriete vrijwilligersorganisatie!

Stel ons een vraag

De consulenten van Vitis Welzijn
staan voor u klaar